April uppdateringar: Coaching Tips och marknadsuppdatering

Hej alla VD:ar, CFO:er, styrelsemedlemmar och IR-proffs,

April är här och med det kommer nya uppdateringar och insikter som kan hjälpa er att navigera genom denna spännande månad. Här är några viktiga punkter att tänka på:

Coaching Tips för april och marknadsuppdatering

Vi har nu laddat upp de senaste coaching tipsen för april samt en aktuell marknadsuppdatering. Det finns mycket att ta in och tillämpa i era strategier framöver.

Budsituationer och ledningsbyten: Guidance på BOARDA

Det bubblar kring budsituationer och det är viktigt att vara förberedd. På BOARDA hittar ni vår guidance om dessa speciella situationer. Där finns också vägledning för hur ni bäst hanterar byten i ledning och styrelse. Dessa verktyg kan vara avgörande för att säkerställa en smidig övergång och stabilitet inom organisationen.

Börsutvecklingen i mars: Stabilitet och nettoutflöden

Börsutvecklingen i mars var stabil, men vi såg ett stort nettoutflöde från svenska aktiefonder till förmån för globala aktiefonder. Det blir intressant att se om detta kommer att påverka den svenska börsen i april. Frågan är om rapporterna för första kvartalet kan fortsätta att driva börsen framåt?

Förberedelser för rapportperioden

Nu börjar rapportperioden och du finner allt du behöver för detta samt för årsstämman på BOARDA. Vi har samlat alla nödvändiga resurser och verktyg för att hjälpa er att navigera genom denna viktiga period. Om det är något du saknar, tveka inte att höra av dig!

Det är en intensiv tid på året med många bollar i luften, men med rätt förberedelser och resurser kan vi säkerställa framgång. Ta del av våra senaste coaching tips och marknadsinsikter för att vara redo för vad april har att erbjuda.

jenny rosberg, ropa & boarda