Hej alla VD:ar, CFO:er, styrelsemedlemmar och IR-proffs,

Vi är nu inne i maj och det är mycket som händer på marknaden och inom företagen. Här är coaching tips för maj som kan hjälpa er att navigera genom denna månad.

Coaching Tips och marknadsuppdatering

Vi har laddat upp nya coachingtips för maj och en marknadsuppdatering för maj. Logga in och häng med för att få de senaste insikterna och strategierna.

Slutet av rapportperioden och årsstämmor

Vi närmar oss slutet av rapportperioden och årsstämmorna pågår för fullt. Som jag tidigare har nämnt, finns det mycket aktivitet kring budsituationer och alla marknadsaktörer, inklusive börserna, arbetar hårt för att få igång noteringsmarknaden. Investerarnas riskaptit har ökat.

Nettoutflödet från svenska aktiefonder

Det jag inte gillar är att nettoutflödet från svenska aktiefonder fortsatte i april, nu för tredje månaden i rad. Vi får se om räntesänkningen har någon effekt i maj. Det är en faktor vi alla behöver hålla ett öga på framöver.

Snabbstart för nya styrelsen efter årsstämman

Efter årsstämman är det viktigt att snabbt få igång den nya styrelsen för att inte tappa tempo. Det handlar om att sätta en bra planering som fungerar för både ledning och styrelse. Affärsplanen och IR-planen behöver uppdateras, policys implementeras och snart är det dags att stänga andra kvartalet.

Förändringar i styrelsen och ledningen

Förändringar i styrelsen, och framförallt byte av ordförande, brukar innebära förändringar i ledning och organisation. Du hittar flera bra coachingtips för att hantera dessa speciella situationer på vår plattform. Om det är något du saknar, hör av dig!

Det är en intensiv period med många utmaningar och möjligheter. Med rätt förberedelser och coaching tips för maj kan vi tillsammans säkerställa framgång. Ta del av våra senaste coachingtips och marknadsinsikter för att vara redo för vad maj har att erbjuda.

jenny rosberg, ropa & BOARDA