Hej!

Nu släpper vi releasen för april i vår digitala rådgivning för ledning och styrelse på BOARDA.se. På begäran  så gör vi en djupdykning i digitala presentationer. Det passar bra inför rapportsäsongen. Vad driver värdet på din aktie, hur mycket påverkar den finansiella utvecklingen och hur mycket påverkar perceptionen? 

Just nu håller vi på med ett pilotavsnitt för att hjälpa tillväxtbolag och mindre bolag att göra sig investeringsbara för fondförvaltare som har ny EU krav på att investera för en bättre miljö. I denna release hittar du uppdatering av policypaketet och frågor som är en bra start till det som kommer i nästa release.

Det är bra att utbilda investerarna om vad som händer i bolaget och organisationen. Vi har gjort ett avsnitt om nyhetsmeddelanden och generell bolagsinformation som inte är regulatorisk. 

Du hittar såklart också vägledning, dokumentation och checklistor inför första kvartalets delårsrapport.

| Hälsn. Jenny

P.S. Vi jobbar med kunddriven utveckling, tveka inte att höra av dig om det är  något som du är intresserad att veta mer om? E-post till mig; jenny.rosberg@boarda.se och telefon 070-747 27 41.

På begäran  så gör vi en djupdykning i digitala presentationer. Det passar bra inför rapportsäsongen. Vad driver värdet på din aktie, hur mycket påverkar den finansiella utvecklingen och hur mycket påverkar perceptionen? 

Jenny rosberg, ROPA & BOARDA